Kiitos vierailustasi sivuillamme. Toivottavasti viihdyit.

    Nimi(merkki) *  
    E-mail
    Kotisivu
    Löysin sivut
    Viesti *
    Monesko päivä? Roskapostien välttämiseksi kirjoita tähän kuluvan päivän numero (1-31).
    Lisää kuva   Max 500Kt, jpg / gif

(Tallenna ensin haluamasi kuva omalle koneellesi, josta saat kuvan valittua Browse-nappulaa painamalla.
Kuva pienenee automaattisesti, mutta näkyy valittaessa oikeassa koossaan.)

   * -merkityt ovat välttämättömiä tietoja.
 


Tytylän etusivulle | viestit 1 - 10 (1044) | seuraavat viestit ->Päivitä näkymä
 
01.01.2019 klo 16:23 Meri ja tytöt kirjoitti:
 Hyvää uutta vuotta Tytylän molemmille tytöille! Toivottavasti teillä meni ilta ja yö siedettävästi! Me ainaskin toivotaan, et tulis vaan tännekin se laki, joka kieltää tyhmät paukuttelut yksityisihmisiltä. Ei aina tarttis lähtee karkuun jonne kauas.

Just tultiin paukkuevakosta kotiin. Tällä kertaa ei päästy omaan saareen, koska oli jo jäätä meren lahdissa, mutta oltiin sit vieraalla mökillä. Ollaan oltu siellä pari kertaa aiemminkin, kun ei olla omalle päästy. Siellä olikin taas lampaita, heppoja ja kanoja... ja bonuksena paaaaaaaaljon peuroja. Tehtiin kivat peurajahtilenkit metsässä molempina päivinä, aattona ja päivänä. Tyynis oli ihan pinkeenä niistä peuroista, ja vauhti oli aikamoinen, mikä oli vähän ongelma, koska oli hirmu liukasta.
Saarahan kulkee nykysin ne piikkikengät jalassa, mut meinas se meillekin olla vähän inhottavaa, se liukuminen. Pitää meiänkin jo varoo, kun alkaa jo olla tota ikääkin, ettei liukastuta ja nyrjähdetä sit sen takia. Kyllä koiratkin voi nyrjähtää ja venähtää!

Pikkasen siellä kuulu eilen illalla ihan kaukaa paukkuja, mut Hissu ei tajunnu niitä, koska oli niin kova tuuli, et oltiin ihan maijapoppasina ja melkein lähdettiin lentoon, ja sato ihan karmeesti. Tyynee ei tieteskään haitannu, ei sade eikä paukut. Se kun ei kuule enää juuri mitään, ja sadetta se ei huomaakaan kunhan vaan saa seurata niitä peuran jälkiä.
 Anteeks etten ole vastannut aimmin, mutta olin sairaalassa kokonaisen kuukauden, eli koko vuodenvaihteen.
 
23.12.2018 klo 11:19 Jade ja Jaden perhe kirjoitti:
 Löysin sivut jo aikaisemmin, olen siis vakiovieras :)
 Oikein Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille Tytylään.Taidamme saada valkean joulun.Ainakin täällä meillä on lunta.Jadekin vielä jaksaa innostua lumesta.
 Kiitoksia. Hyvää uutta vuotta myös teille. Toivomme Jadelle paljon iloisia lumileikkejä.
 
06.12.2018 klo 22:50 Meri ja tytöt kirjoitti:
 Mekin ollaan oltu täällä niin pihalla, ettei tajuttu, että KALENTERI ON ILMESTYNYYYYYYYYYYT! Mahtavaa! Kiitos! Taas on tuttuja kuvissa.

Käytiin heti kattomassa kaikki ohi menneet luukut. Kokeillaan joka vuosi, et voisko mahollisesti kurkkia luukkuja etukäteen, mutta niin on tiukat vahdit, ettei taaskaan!

Meillä on täällä silleen ollu koirasairaalaa, et Hissun silmäluomesta leikattiin se pikkunyppylä pois, ja Hissu joutu pitämään sitä hölmöö hatun näköstä tötsää päässään, mut nyt onneks huomenna on jo kontrolli ja sit saa jättää sen hatun pois. Oikeesti se on sellanen kissojen ( !!!!!! ) tötterö, sellanen pehmee eikä mitenkään iso.

Ja sit Merillä on ollu edelleenkin masusairaalaa. Muut parani lurutaudista, mut Meri vaan jäi luiruttamaan. Se kävi lääkärissäkin uudestaan. Nyt on jo parempi, kun on ruvennu ottamaan sitä Canius-maitohappobakteerijuttua. Se autto sillai, et heti kahessa päivässä tuli ihan hyvä kakka, vaikka oli menny vaikka kuinka kauan pelkällä luirulla, vaikka oli otettu sitä T:llä alkavaakin antilooppia.

Lääkäri otti kakkanäytettä, ja lähetti sen labratätien iloks ihan Saksaan asti ( varmana kyllä ilahtuivat kovasti! ) Siellä ne katto sitä sillä skoopilla ja viljelivät purkissa, ja arvatkaas ketä sit näky siinä skoopin kuvassa? Siellä näky kuulkaas aivan valtavat määrät niitä E.colilaisia! Siis AIVAN VALTAVAT MÄÄRÄT! Siis TODELLAKIN enemmän kuin lääkäri määrää. Eipäs ookaan ihme, et Meriä on luruttanu. Ne E.colilaiset on kuulemma ihan normiväkeä suolistossa, mut ei niitä nyt noin paljon tartteis olla. Nyt me sit yritetään häätää niitä sillä Caniuksella, ja vaikuttaa ihan lupaavalta tähän asti. Hirvee taistelu! Toivottavasti me voitetaan ja ne Ecolilaiset jää taas vähemmistöön. Kyllä ne nyt siellä suolistossa olla, mutta joku raja nyt kuiteskin sille määrälle! Ihme juttu, kuulkaas! Toivottavasti teiän E.colilaiset ei tälleen riehaannu.

Aatelkaa muuten, mitä se lääkäritäti oli kirjottanu siihen paperiin Meristä! Että on hieman PYYLEVÄ! Kattos itteensä vaan!
 tuli vähän myöhässä, kun kone oikkuili ja käsikin haittaa. parannelkaa nyt ittenne jouluks, ettei sillon tartte sairastaa.
Meri vissiin tykkää lähetellä kakkapostia saksaan, se pentuna jo harjotteli sitä.
Ei noita kannattas paljoo keräillä.
Ja laihikselle Indyn kaa molemmat. Voisvat tehä saman uudenvuoden lupauksen molemmat.
 
06.12.2018 klo 14:52 Meri ja tytöt kirjoitti:
 Hyvää itsepäisyyspäivää, Raija ja Indy!

t. Meri ja tytöt koirasairaalasta
 Samoin teille.
Miks te sairalassa ootte?
Paranemis haleja lähetetään.
 
30.10.2018 klo 16:27 Jade ja Jaden perhe kirjoitti:
 Löysin sivut jo aikaisemmin, olen siis vakiovieras :)
 Voi miten surullista.Ihan itkettää täälläkin.Jadella myös voimat vähissä. Paljon voimia teille Tytylään.Miinalla nyt kaikki hyvin.
 Kiitos!
Jadelle voimia ja toivottavasti saa olla vielä kauan ilonanne.
Lämpimät terveiseni teille kaikille.
 
25.10.2018 klo 21:43 Meri ja tytöt kirjoitti:
 Hyvää matkaa, Miina-täti!

Vie terkkuja kaikille tutuille sinne pilven reunalle. Hienoa, että saatiin tuntea sinut!
 Kiitos!
Terveiset menee varmasti perille.
 
25.10.2018 klo 17:48 Lea R kirjoitti:
 Löysin sivut jo aikaisemmin, olen siis vakiovieras :)
 Voi Raija......olipa ikävää luettavaa. Hyvää taivasmatkaa Miinalle ja voimia suruusi
 Kiitos!
 
08.10.2018 klo 15:02 Hilja kirjoitti:
 Kiitos, kiitos! Me vietettiin mun nimpparia käymällä tammenterhokävelyllä. Käytiin keräämässä terhoja, jotta voidaan koklata haluisko ne kasvaa Sipoossa. Siellä sitä tilaa riittäis nyt terholaisille!

Meillä oli jo kerättynä kaks isoo kenkälaatikollista terhoja ja seassa muutaman kastanja, mut arvatkaas miten niille kävi?! Ne laatikot oli siellä Sipoon talolla sellasessa vajassa, jossa on seinä auki ulos. Ja sit kun ne oli ollu siellä viikon, me mentiin kattomaan mitä niille kuuluu. Ja kyllä kuulkaas oltiin pikkasen yllättyneitä kun laatikoissa ei ollu kuin muutaman terho ja kaikki kastanjat vaan jäljellä! Aatelkaas sitä! Että joku oli siis varastanu meiän terhot! Ihan järkkyä!

Olisko ollu orava, vai kuka tollasta oikein tekee? Siinä oli useempi sata terhoo, joten voro sai siitä ihan mukavan talvivaraston naposteltavaa. Oli varmaan aatellu, että onpas fantsua kun tälleen joku on sille tuonu talvieväät helposti saataville. Heh!

Nyt meillä on noi uudet terhot ja ne kyllä laitetaan silleen, ettei se voro niitä löydä. Nih!
 Musta on ihan hienoo et kurret sai ruokaa talveks.
Mä tykkään katella niitten touhui, tos ne juoksentelee pitkin aitaa ;)
Meil on täs pal oravii ja onneks monta isoo tammeeki.
Kyl ne terhot helposti alkaa kasvaa, teil on keväällä iso tammitarha.
 
02.10.2018 klo 22:11 Meri kirjoitti:
 No, äläpäs, Miina, muuta sano! Kyllä aika meneekin nopsasti. Aattele, mekin ollaan jo 11-, 10- ja 9-vuotiaita. Aattele mäkin
9v., vaikka tuntuis ihan kuin olisin vaan 3.
 Justhan mäkin omast mielest vast synnyin, toi mami on vaan eri mieltä tostaki asiast :(
 
29.09.2018 klo 19:18 Meri ja tytöt kirjoitti:
 Jestas, Miina! Hitsit, että me säikähettiin, että taasko me tehtiin se! Nimittäin unohettiin sun syntsät. Mutta nyt olikin puolivuotispäivä, joten sitä ei kyllä osattu ennakoida.
Onnee kuiteskin myös meiltä kolmetoista ja puoli-vuotiaalle!

Meillä on nyt jotenkin hirveesti kiirettä, tai siis Saaralla on. Tänäänkin sillä oli töitä, vaikka on viikonloppu. Onneks kuiteskin kerettiin käymään tiluksilla aamupäivällä. Käytiin siellä pikkasen tarkistamassa, että salaojaputket kunnolla asennettu. Oli laitettu kunnolla, Meri tarkisti. Samalla Meri katsasti myös pihalla olevan kaivinkoneen telaketjut. Nekin oli kunnossa, joten se kaivuri saa jatkaa töitään ens viikolla. Sillon se tasottelee pihan ja muotoilee siihen tien. Siitä koneesta jää kyllä isot jäljet, ja me yritetään Saaran kanssa pelastaa metsäkurjenpolvia ja raunioyrttiä turvaan vähän sivummalle. Me kärrätään niitä kottikärryillä ja sit kaivetaan uudet kuopat, joihin me toivotaan, et ne juurtuis ja kasvaisivat ens vuonna niissä uusissa kodeissaan. Saapa nähdä kuinka käy! Että viihtyykö ne, vai ei! Ainakin on yritetty!

Terkkuja!
 Mun mielest ku on jo näin vanha, niin pitää juhlii puoletki vuodet, ku ei tiedä montaa juhlintaa.
Mä kyl toivon et saisin juhlii viel monii, monii synttäreit.

Terkkui teil kaikille!
 
Tytylän etusivulle | viestit 1 - 10 (1044) | seuraavat viestit ->Päivitä näkymä